EFICIENTA ENERGETICA

Eficienta energetica este raportul dintre rezultatul constand in performanta, servicii, bunuri sau energie si energia folosita in utilizarea unei cladiri, pe toata durata unui an.

In aceasta perioada, cand iarna avem temperaturi foarte scazute iar vara foarte ridicate, confortul poate fi afectat daca cladirea este prost conceputa si nu respecta un minim de reguli.

Materialele utilizate in construirea cladirii trebuie sa respecte legea privind eficienta energetica, acestea trebuie sa aduca o imbunatarire considerabila confortului, protejand de frig iarna si de cald vara.

O cladire eficienta energetic va avea cheltuieli de utilizare mult mai mici si un confort sporit.

CE FACEM NOI?

Daca cladirea urmeaza sa fie construita, putem oferi consultanta si solutii tehnice prin care viitoare cladire va avea o eficienta energetica sporita.

Daca cladirea exista deja, confortul si eficienta energetica a acestea pot fi imbunatatite prin: termoscanare si analizarea cladiri, eficienta si pierderi de caldura, consultanta in vederea imbunataririi si oferirea de solutii tehnice de imbunatatire a confortului si a eficientei energetice.

CERE OFERTA DE PRET

TELEFON

+4 0774 098 058

ADRESA

str. Nasaud, nr.22/4, Cluj-Napoca, Cluj, Romania

ORAR

09:00 – 17:00

TELEFON

+4 0774 098 058

ADRESA

str. Nasaud, nr.22/4, Cluj-Napoca, Cluj, Romania

ORAR

09:00 – 17:00