PROIECTARE CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE

Proiectare constructii civile si proiectare constructii idustriale
{ARHITECTURA}  +  {REZISTENTA}  +  {INSTALATII}

PROIECTARE ARHITECTURA

Proiectam la cererea clientului si in functie de dorintele si nevoile acestuia, toate elementele de design si arhitectura al cladirii. Realizand macheta 3D al imobilului putem sa oferim clientilor nostrii, sansa de a vizualiza viitorul imobil.

Reproiectam cladiri si imobile vechi luand in considerare noua destinatie a imobilului dar si situatia prezenta in care se afla vechiul imobil.

Dorim sa oferim clientilor posibilitatea de a-si realiza casa mult visata si dorita.

PROIECTARE REZISTENTA

Dupa ce arhitectura cladiri a fost aleasa si executata, urmatoare etapa si una dintre cele mai importate in proiectarea si constructia unei cladiri este proiectarea structurilor de rezistenta. Proiectarea rezistentei cladirii trebuie realizata foarte atent si corect, de aceasta depinde stabilitatea si durabilitatea cladirii in timp.

Impreuna cu colaboratorii si asociatii nostrii oferim: expertize, analize si consultanta pentru a realiza un proiect cat mai corect din punct de vedere tehnic, al rezistentei si a sigurantei de exploatare a cladirii.

Un proiect de rezistenta realizat corect, va poate aduce un plus de castig si de siguranta.
Apelati cu incredere la serviciile noastre de proiectare rezistenta si va garantam ca nu veti fi dezamagiti.

PROIECTARE INSTALATII

Proiectul se începe prin analizarea si determinarea diverselor sisteme de alimentare cu apa și canalizare existente in zona si in special in functie de pozitionarea  rețelei de distribuție cu apa potabila zonala.

Se urmareste determinarea criteriilor de eficienta, luand ca punct de reper presiunile minime si maxime acceptabile, calibrand astfel sistemul si reteaua de alimentare cu apa pentru a satisface nevoile si necesitatile clientului si mai ales pentru o buna functionare a intregului sistem de instalatie si canalizare.

Incercam sa folosim si sa proiectam instalatia de apa si canalizare, astfel incat sa maximizam utilizarea acesteea si sa reducem costurile de executie, raportand totul la calitate / pret.

CERE  O  ESTIMARE  DE PRET

Instalatia de incalzire si gaz este un domeniu care necesita atentie si responsabilitate maxima in egala masura, echipa noastra pune accent pe siguranta si confort, incercand sa proiectam si sa indemnam clienti sa-si optimizeze cladirea pentru a fi cat mai eficienta si pentru a avea un randament cat mai bun. Cunostintelor asupra celor mai noi tehnologii implementate la nivel global in materie de instalatii si incalzire, ne ofera posibilitatea sa oferim calitate si randament maxim.

  • Proiectam instalatii termice (cupru, polipropilena, pex), incalzire clasica(prin calorifere), incalzire prin pardoseala si ventilo-convectoare pentru cladiri civile (apartamente, case), industrial(hale, cladiri) si alte institutii(publice);
  • Oferim consultanta de specialitate si asistenta tehnica pentru alegerea corecta a sistemului de incalzire si al echipamentelor utilizate
CERE  O  ESTIMARE  DE PRET

Printre serviciile pe care le oferim se numara si proiectarea instalatiilor electrice.

Echipa noastra respecta in totalitate normele aflate in vigoare si standardele de calitate impuse, astfel veti putea fi siguri de calitatea ridicata a lucrarii.

Proiectam:

  • instalatii de iluminat si prize;
  • instalatii de curenti slabi;
  • instalatii electrice exterioare.

Va garantam calitatea proiectarii, astfel incat instalatia electrica sa fie pregatita pentru utilizare si sa acopere fara probleme necesarul maxim de energie.

CERE  O  ESTIMARE  DE PRET

Proiectarea unui sistem de instalatie de ventilatie si aclimatizare corect realizata, poate asigura un mediu confortabil, îmbunatatiind productivitatea, facilitand productia, controland raspândirea aerului si asigurand un plus de confort.

Sistemele de ventilatie pot transforma si eficientiza consumul energetic al unui imobil, este o investitie care merita atat pentru confort cat si pentru economisirea costurilor de intretinere si functionare optima (racire si incalzire).

CERE  O  ESTIMARE  DE PRET

TELEFON

+4 0774 098 058

ADRESA

str. Nasaud, nr.22/4, Cluj-Napoca, Cluj, Romania

ORAR

09:00 – 17:00

TELEFON

+4 0774 098 058

ADRESA

str. Nasaud, nr.22/4, Cluj-Napoca, Cluj, Romania

ORAR

09:00 – 17:00